fbpx

Skift til os

Vi sikrer tryghed hele vejen

Leasingaftaler har typisk en løbetid på 12 til 36 måneder, hvorefter bilen enten sælges eller leasingaftalen gentegnes. Uanset din situation, er det altid godt at få for dig som leasingtager at få revurderet dine muligheder.

Vi kan hjælpe uanset om du kører på flexleasing på en finansiel-, erhvervs-, privat- eller splitleasing kontrakt.

Det kan være du har en special bil i garagen, som det snart er tid til at sætte plader på? Hos Trend Leasing er vi klar til at løse netop dit behov indenfor leasing.

Vi bestræber os altid på at være din seriøse leasingpartner, hvilket betyder kvalitet, individuel service og professionel rådgivning altid kommer i første række. Hos Trend Leasing er du som kunde derfor altid i centrum, og vi vægter overskuelighed og gennemsigtighed højt.

Hos Trend Leasing kan du finde alle de almindelige former for flexleasing. F.eks. privatleasing, sæsonleasing og splitleasing. Vi tilbyder også at flexlease og importere biler fra andre lande, eksempelvis Tyskland.

Er du interesseret i at skifte leasingselskab, eller blot høre mere om, hvad Trend Leasing kan gøre for dig?

Ved at udfylde formularen nedenunder, vender vi retur til dig med et bud på hvordan din næste leasingkontrakt kan se ud.

    Vi benytter cookies til at få et indblik i, hvordan du bruger vores hjemmeside så vi kan forbedre din oplevelse og understøtte markedsføringen af vores services. Ved at trykke ”Accepter” eller klikke videre på siden accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere