Værdigrundlag

De 6 Kerneværdier hos Trend Leasing

Gennemskuelighed – Vi har ikke noget at skjule, og bestræber os på fuld gennemskuelighed i alle vores processer. Skulle du som kunde være det mindste i tvivl om noget, vil vi altid være behjælpelige og hurtige med et svar.

Fleksibilitet – Flexleasing, splitleasing eller finansiering. I forbindelse med ejerskab af bil er der mange muligheder. Vi bestræber os på at kunne tilbyde den helt rigtige løsning for netop dig. Der kan være forhold som du måske ikke har overvejet, vi vil derfor altid forsøge at finde den helt korrekte og skræddersyede løsning til netop dit eller din virksomheds behov.  

Ærlighed – Vi holder hvad vi lover, du vil altid som kunde hos VardeLeasing kunne regne med hvad der bliver sagt og skrevet i forbindelse med leasing af bil igennem Trend Leasing, vi bestræber os på at besvare henvendelser så hurtigt og korrekt som muligt.

Tryghed – Der kan desværre være faldgrupper i forbindelse med leasing. Mange mennesker har ingen chance for at vide hvad den korrekte restværdi er på en bil flere år ude i fremtiden, med store uforudsete regninger til følge når leasing ophører. Det er netop grunden til vi eksisterer. Vi vil være sikre på du som kunde er 100% tryg igennem hele forløbet, både før, under og efter endt leasing af deres køretøj. Vi har stor erfaring med engroshandel og videreformidling af leasingbiler, så vi derved kan fastsætte en korrekt værdi af bilerne efter endt leasing. Vi har ligeledes stor erfaring med køb af biler i udlandet og kan derved gennemskue priserne på det internationale marked, så du er sikker på, bilen bliver handlet til den korrekte pris, både før og efter leasing. Vi tilbyder desuden Cargarantie på motor og drivlinie.

Ordentlighed – Vi hos Trend Leasing, bestræber os altid på at gøre tingende korrekt og ordentligt, både i forhold til vores kunder, men så sandelig også i forhold til lovgivning og myndigheder. Du kan derfor når du leaser Trend Leasing være 100% tryg ved alle love og regler bliver overholdt.

Passion – Vi er passionerede bilfolk, der udlever vores drøm. Vi elsker biler og alt hvad det indebærer. Vi er bilnørder og er stolte af det. Vi elsker at dele vores viden og passion. Og kan vi ikke finde løsningen til dig, er vi altid klar på en god bilsnak. Vi vil ligeledes løbene arrangere events og trackdays til kunder og andre ligesindede bilelskere, så vi sammen kan gennemleve vores passion for biler.