fbpx

Om Trend Leasing

Dit professionelle leasingselskab

Trend Leasing er en del af Varde Biler A/S.

 

Vi kunne se der var plads til en seriøs spiller på leasingmarkedet i området, og med byens største bilhus, mente de nuværende ejere at det var på tide at tilkoble leasingdelen til deres nuværende forretning.

 

Vores 6 kerneværdier

Gennemskuelighed

Vi har ikke noget at skjule, og bestræber os på fuld gennemskuelighed i alle vores processer. Skulle du være det mindste i tvivl om noget, vil vi altid være behjælpelige og hurtige med et svar.

Fleksibilitet

Flexleasing, splitleasing eller finansiering. I forbindelse med ejerskab af en bil er der mange muligheder. Vi bestræber os på at kunne tilbyde den helt rigtige løsning for netop dig. Der kan være forhold som du måske ikke har overvejet, vi vil derfor altid forsøge at finde den helt korrekte og skræddersyede løsning til dit eller din virksomheds behov.

Ærlighed

Vi holder hvad vi lover, du vil som kunde hos Trend Leasing kunne regne med hvad der bliver sagt og skrevet i forbindelse med leasing af bil igennem Trend Leasing. Vi bestræber os på at besvare henvendelser så hurtigt og korrekt som muligt.

Tryghed

Der kan desværre være fald grupper i forbindelse med leasing. Mange mennesker har ikke en chance for at vide hvad den korrekte restværdi er på en bil flere år ude i fremtiden, med store uforudsete regninger til følge når leasing ophører. Det er netop grunden til, at vi eksisterer. Vi vil sikre at du som kunde er 100% tryg igennem hele forløbet, både før, under og efter endt leasing af deres køretøj. Vi har stor erfaring med engroshandel og videreformidling af leasingbiler, så vi derved kan fastsætte en korrekt værdi af bilerne efter endt leasing. Vi har ligeledes stor erfaring med køb af biler i udlandet og kan derved gennemskue priserne på det internationale marked, så du er sikker på at bilen bliver handlet til den korrekte pris, både før og efter leasing. Vi tilbyder desuden CarGarantie på motor og drivlinie.

Passion

Vi er passionerede bilfolk der udlever vores drøm. Vi elsker biler og alt hvad det indebærer. Vi er bilnørder og stolte af det. Vi elsker at dele vores viden og passion, og kan vi ikke finde løsningen til dig, er vi altid klar på en god bilsnak. Vi vil ligeledes løbende arrangere events og trackdays til kunder og andre ligesindede bilelskere, så vi sammen kan gennemleve vores passion for biler.

Ordentlighed

Vi hos Trend Leasing bestræber os altid på at gøre tingende korrekt og ordentligt, både i forhold til vores kunder, men så sandelig også i forhold til lovgivning og myndigheder. Du kan derfor når du leaser hos Trend Leasing være 100% tryg ved, at alle love og regler bliver overholdt.

Vi benytter cookies til at få et indblik i, hvordan du bruger vores hjemmeside så vi kan forbedre din oplevelse og understøtte markedsføringen af vores services. Ved at trykke ”Accepter” eller klikke videre på siden accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere