Split leasing

Splitleasing gør det muligt at køre firmabil uden firmabilsbeskatning, og er velegnet til dig der kører meget erhvervskørsel og knapt så meget privat.

Når man splitleaser, fordeler man omkostningerne til bilen privat og erhverv. Det betyder samtidig, at du slipper for at blive beskattet af bilens værdi. Dette har især en fordel hvis man kører meget erhverv og knap så meget privat (eks 80% Erhverv og 20% Privat). Så bliver du privat faktureret 20% af bilens omkostninger, hvilket oftest er lavere end beskatningen af bilen

Ved splitleasing slipper du for at blive beskattet af fri bil, fordi omkostningerne bliver fordelt mellem virksomheden og dig privat.

Ved Splitleasing sparer firmaet de omkostninger der bliver faktureret til dig privat.

Denne løsning finder især anvendelse for selvstændigt erhvervsdrivene der kører meget erhverv, en tommelfinger regel siger min. 60% erhvervskørsel. Men kontakt os endeligt, så vil være behjælpelige med at regne på netop din situation og finde den helt korrekte løsning til netop dig.  

Vi sidder klar til rådgive dig

Hvis du har spørgsmål om din model, udstyr, farver, leveringstider etc., sidder vores rådgiver klar med hjælp. Vi er eksperter i flexleasing og kan hjælpe dig med at afdække dine reelle behov. Vi kan også oplyse priser så du ved præcis, hvad du går ind til. Det er selvfølgelig helt uforpligtende at tale med os. Send os dine oplysninger – så vender vi tilbage hurtigst muligt

Kontakt os på telefon 60 29 67 81 eller book et møde via nedenstående link.