Privat leasing

Ved privatleasing betaler du som kunde for en totalløsning uden uforudsete udgifter.

I privatleasingydelsen er alle omkostninger indregnet f.eks. service, dæk, værditab, forsikring osv.

Dette finder især anvendelse for kunder der vil vide præcist hvor meget deres bil koster i hele leasingperioden, samt kunder der kun skal bruge bil i et bestemt tidsrum, der derved slipper for at betale bilens fulde pris.      

Der må i kontrakten ikke være aftaler om køb af bilen efter endt leasing, da dette er en kreditkøbsaftale og man derved ikke kan anvende forholdsmæssigt afgift.

Det man især skal være opmærksom på som privatleasingkunde er hvor meget man kører, da alle kontrakter er betinget af et bestemt kilometertal, og man derved som kunde skal betale for overkørte km (eller have penge retur for underkørte km.) Derudover skal man som kunde have styr på hvilke krav der er til bilens stand efter endt leasing.

Ved privatleasing igennem os får du en totalløsning, uden uforudsete udgifter så du er helt sikker på hvor meget din bil koster i den periode du bruger den.

Vi sidder klar til rådgive dig

Hvis du har spørgsmål om din model, udstyr, farver, leveringstider etc., sidder vores rådgiver klar med hjælp. Vi er eksperter i flexleasing og kan hjælpe dig med at afdække dine reelle behov. Vi kan også oplyse priser så du ved præcis, hvad du går ind til. Det er selvfølgelig helt uforpligtende at tale med os. Send os dine oplysninger – så vender vi tilbage hurtigst muligt

Kontakt os på telefon 60 29 67 81 eller book et møde via nedenstående link.