Hvorfor skal du importere din bil fra Tyskland?

I Danmark starter mange med at kigge på bilbasen.dk eller biltorvet.dk, eftersom de fleste danske forhandlere er til stede her – og de to sider udgør primært det danske marked for brugtvogne. 

Det danske brugtvognsmarked er forholdsvis lille – specielt når vi kigger på vores europæiske nabo, Tyskland. Du er derfor ofte nødsaget til at gå på kompromis, når du skal vælge en bil, hvis du begrænser dig udelukkende til det danske marked. 

Samtidig er de fleste biler, som er til salg her inklusiv dansk registreringsafgift. Dette gør bl.a. at bilerne ikke er egnede til leasing. 

I Tyskland er markedet som sagt meget større, og her kan du nemt finde din drømmebil uden at gå på kompromis. Et par hjemmesider, som du kan benytte til at finde en bil, som du ønsker at hjemtage, er følgende: 

Mobile.de

Autoscout24.de

Du kan med fordel også kigge over til vores svenske naboer, som har et stort brugtvognsmarked ligeså. Blocket.se er f.eks. et meget godt sted at starte. 

Når du har fundet bilen, som du gerne vil flexlease, skal du efterfølgende kontakte os med et link til bilen, og andre relevante informationer. Du finder vores kontaktformular lige her.

Vi giver et samlet tilbud

Mange personer har opdaget det store udvalg af brugte biler i Tyskland og det kan være fristende at kigge på alle de flotte biler dernede, der ovenikøbet står til meget lave priser.

Dette er selvfølgelig grundet bilerne i Tyskland er uden registrerings afgift. Så derfor er det lidt mere bøvlet en som så, selv at importere en bil fra f.eks. Tyskland.

Vi hos Trend Leasing, har styr på alle regler og lovning i forbindelse med import, vi har ligeledes stor erfaring med hjemtagelse af biler og ved man skal kigge efter, samt hvad man skal undgå.

Hos Trend Leasing tilbyder vi at give et samlet tilbud på hjemtagelse, klargøring, leasing og/eller afgiftsberigtigelse på brugte biler fra Tyskland.

Leder du efter f.eks. en BMWi den helt store motorvariant med og sportspakke og læderindtræk? Eller måske fed sommerbil f.eks. en Porsche, så kan det godt betale sig at kigge på f.eks. mobile.de og få et tilbud på import og leasing hos Trend Leasing.

Links til sider med brugte biler:

www.mobile.de

www.autoscout.de

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud på flexleasing og import af bil

Kontakt os på telefon 60 29 67 81 eller mail ps@vardebiler.dk eller book et møde via nedenstående link. - vi sikrer at du har et tilbud indenfor 24 timer.