Flexleasing

Flexleasing også kaldet finansiel leasing betaler man kun for den periode man anvender køretøjet, og man betaler derved ikke den fulde danske registreringsafgift.

Fordele ved Flexleasing

  Skift oftere bil: Du har væsentlig mindre kapitalbinding (da restværdien er uden afgift)

  Spar Penge: Du sparer afskrivningen på afgiften. Ved køb af bilen på fuld afgift taber bilen værdi af hele beløbet, hvor det ved flexleasing er det kun på bilen pris uden afgift.

  Nemmere at sælge: Efter endt leasing står bilen uden afgift, dvs. den kan sælges til hele Europa, hvor der alt andet lige er et større kundegrundlag end her i Danmark.

Afgiften bliver i stedet delt op i månedlige rater

i alt efter hvor lang en periode du vælger at binde dig for og afgiften der skal betales afhænger af bilens pris samt alder. Der er tre afgiftssatser i forhold til bilens alder man skal være opmærksom på:

0-3 Måneder: 2% af afgiften

3-36 Måneder: 1% af afgiften

Fra 36 Måneder: 0.5% af afgiften

Derudover betales et rentetillæg på 2,1% (2020-sats) af differencen mellem den fulde- og forholdsmæssige registreringsafgift til SKAT. 

Derudover betales et rentettillæg på 2,1 % (2020 sats) af differencen mellem den fulde afgift og den forholdsmæssigt afgift til SKAT.

Alle satser og renter vil være fuld gennemskuelige i den kontrakt du modtager, så du kan se hvad dine penge går til. 

Flexleasing har især fordel ved dyrere biler med en høj registreringsafgift der er fyldt 36 måneder, så du derved sparer mest muligt i afgift. For at Flexleasing kan anvendes skal bilen ejes af leasingselskabet, så hvis du i dag selv ejer bilen uden afgift, skal den sælges til leasingselskabet. Det betyder altså du ikke skal betale ét stort beløb når du får bilen leveret, men i stedet kun en 1. gangsydelse, samt den månedlige ydelse efterfølgende.

Når perioden slutter skal du som kunde indfri bilens restværdi. Restværdien fastsættes ved aftalens begyndelse. Vi vil altid forsøge at fastsætte en så korrekt restværdi som muligt, så du som kunde ikke får nogle ubehagelige oplevelser når restværdien skal indfries. Når bilens restværdi skal indfries, står den uden afgift, og du har derved hele Europa at sælge den til. Man kan også vælge at betale den fulde afgift, eller fortsætte i bilen på en ny flexleasingkontrakt.

Såfremt vi kan være behjælpelige med at sælge bilen gør vi naturligvis dette.  

Så Flexleasing er for dig der gerne vil realisere drømmebilen uden at skulle betale eller finanserne et stort beløb.

Vi sidder klar til rådgive dig

Hvis du har spørgsmål om din model, udstyr, farver, leveringstider etc., sidder vores rådgiver klar med hjælp. Vi er eksperter i flexleasing og kan hjælpe dig med at afdække dine reelle behov. Vi kan også oplyse priser så du ved præcis, hvad du går ind til. Det er selvfølgelig helt uforpligtende at tale med os. Send os dine oplysninger – så vender vi tilbage hurtigst muligt

Kontakt os på telefon 60 29 67 81 eller book et møde via nedenstående link.