Ingen bekyming når du leaser igennem Trend Leasing

Det skal føles godt og sikkert at købe en brugt bil. Derfor går vi ikke på kompromis, når du vælger at lease din bil hos Trend Leasing. Alle vores biler bliver altid testet grundigt og klargøres af vores veluddannede mekanikere. Alligevel kan der opstå situationer, der kræver reparation.

Trend Leasing beskytter dig mod økonomiske overraskelser med en forsikring igennem CarGarantie.

Hos Trend Leasing tilbyder tre forsikringer, der passer til forskellige behov:

  • Basic
  • Comfort
  • Comfort Plus

Lad os sammen finde den forsikring, der passer til netop dig.

Garanterede fordele med CarGarantie

Med en forsikring igennem CarGarantie får du:

  • Omfattende sikring mod reparationsomkostninger
  • Likviditetssikring i tilfælde af reparation
  • En forøgelse af din bils værdi

Aftalen tegnes som udgangspunkt for 12 eller 24 måneder. Aftalen kan herefter forlænges med yderligere 12 måneder kort tid før forsikringens udløb.

Hurtig service ved skadestilfælde

Hvis skaden sker….

Er du uheldig, så skal du henvende dig til hos Trend Leasing. Vi afhjælper skaden eller finder en samarbejdspartner der kan hjælpe.

Er du på ferie i Europa, når uheldet er ude, kan du få bilen repareret på et mærkeværksted – du skal blot huske at kontakte CarGaranties hotline på +45 73 70 93 95, inden værkstedet påbegynder reparationen af din bil.

Europas førende garantispecialister

CarGarantie igennem Trend Leasing er en pålidelig støtte ved skadestilfælde. CG Car-Garantie Versicherungs-AG har i næsten 50 år været en af de førende og mest erfarne garantispecialister i Europa. De samarbejder med de fleste kendte importører og bilproducenter, samt ca. 23.000 kvalificerede mærkeforhandlere.