fbpx

Hvad er leasing?

Leasing er en finansieringsform

I stedet for at købe en bil, er leasing et godt alternativ. Når man leaser en bil, får man brugsretten over bilen i en aftalt periode. Der er mange forskellige måder at lease på, men fælles for dem alle er at man lægger en udbetaling og herefter betaler en månedlig ydelse i leasingperioden. Med så mange forskellige mulige leasingmetoder er der stor sandsynlighed for at finde den helt rigtige leasingaftale til dig og dit behov.

Den største fordel ved leasing er man kun skal betale en forholdsmæssig registreringsafgift. Forholdsmæssig registreringsafgift betyder man kun skal betale afgift i den periode man kører i bilen. Det har især en fordel på dyrere biler over 3 år, da man kun skal betale 1/2 % af registreringsafgiften hver måned. Man kan derved slippe med en meget lavere kapitalbinding og afskrivning, da bilen er uden afgift, og afskrivningen kun er på selve bilen og ikke på bilen + registreringsafgiften.Hos Trend Leasing tilbyder vi FlexleasingSplitleasing og PrivatleasingDet vigtigste for os at understrege er at vi rådgiver alle kunder individuelt, så du som kunde er sikker på, at du får den mest fordelagtige løsning der passer netop til dit behov.

Skal vi tage en snak?

Vi er altid klar til at hjælpe dig – Lad os kontakte dig.

Du er altid velkommen til at komme forbi vores showroom i Varde, så står vi klar med kaffe og godt humør.

Vi benytter cookies til at få et indblik i, hvordan du bruger vores hjemmeside så vi kan forbedre din oplevelse og understøtte markedsføringen af vores services. Ved at trykke ”Accepter” eller klikke videre på siden accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere