fbpx

Privatleasing

Hvad er privatleasing?

Når du privatleaser en bil, kan du betale for en totalløsning uden uforudsete udgifter.

 

Denne leasingform er især fordelagtig hvis du som kunde ønsker at vide præcist hvor meget din bil vil koste dig i leasingperioden. Privatleasing er også fordelagtig hvis du som kunde kun har behov for en bil i et bestemt tidsrum, da du derved slipper for at betale bilens fulde pris.

 

Med privatleasing undgår du at binde kapital i bilen, da bilen returneres efter endt leasingperiode. Du undgår derfor at stå i en situation hvor, at du – alt efter hvornår bilen sælges – står tilbage med gæld i bilen, efter den er blevet solgt.

 

Et punkt du især skal være opmærksom på som privatleasingkunde er hvor meget du kører, da alle privatleasingkontrakter er betinget af et bestemt kilometerantal pr. år. Overstiger man dette kilometerantal hæfter du som kunde for overkørte kilometer.

 

Privatleasing er for dig som ønsker et økonomisk overblik, tryghed og forudsigelighed. 

 

Vi skræddersyer alle vores operationelle leasingaftaler til den enkelte kunde, da der ikke er to kunder med præcist det samme kørselsbehov, så kontakt os og se hvad vi kan gøre for dig. 

Skal vi tage en snak?

Vi er altid klar til at hjælpe dig – Lad os kontakte dig.

Du er altid velkommen til at komme forbi vores showroom i Varde, så står vi klar med kaffe og godt humør.

Vi benytter cookies til at få et indblik i, hvordan du bruger vores hjemmeside så vi kan forbedre din oplevelse og understøtte markedsføringen af vores services. Ved at trykke ”Accepter” eller klikke videre på siden accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere