fbpx

Flexleasing

Hvad er flexleasing?

Når du flexleaser en bil betaler du kun for den periode du anvender køretøjet, og du skal derved ikke betale den fulde danske registreringsafgift.

 

Flexleasing har mange særlige skatte-og afgiftsmæssige fordele for dig som forbruger. 

 

Den forholdsmæssige registreringsafgift betales gennem den månedlige ydelse, og afhænger af bilens alder. Den lave sats for biler over 3 år, gør at brugte biler ofte er særligt egnede til flexleasing. 

 

Derudover betales et rente tillæg på 2,1 % (2020 sats) af differencen mellem den fulde afgift og den forholdsmæssigt afgift til SKAT.

0-3

Når bilen er mellem 0-3 måneder gammel, betales der 2% i forholdsmæssig afgift per måned.

3-36

Når bilen er mellem 3 og 36 måneder gammel, betales der 1% i forholdsmæssig afgift per måned.

36+

Når bilen er over 36 måneder gammel, betales der 0,5% i forholdsmæssig afgift per måned.

Hvad med renter og satser?

Alle satser og renter vil være fuld gennemskuelige i den kontrakt du modtager, så du kan se hvad dine penge går til. 

 

Flexleasing har især fordel ved dyrere biler med en høj registreringsafgift der er fyldt 36 måneder, så du derved sparer mest muligt i afgift. 

 

For at Flexleasing kan anvendes skal bilen ejes af leasingselskabet, så hvis du i dag selv ejer bilen uden afgift, skal den sælges til leasingselskabet. 

Det betyder altså du ikke skal betale ét stort beløb når du får bilen leveret, men i stedet kun en 1. gangsydelse, samt den månedlige ydelse efterfølgende.

 

Når perioden slutter skal du som kunde indfri bilens restværdi. Restværdien fastsættes ved aftalens begyndelse. Vi vil altid forsøge at fastsætte en så korrekt restværdi som muligt, så du som kunde ikke får nogle ubehagelige oplevelser når restværdien skal indfries. 

 

Når bilens restværdi skal indfries, står den uden afgift, og du har derved hele Europa at sælge den til. Man kan også vælge at betale den fulde afgift, eller fortsætte i bilen på en ny flexleasingkontrakt.

 

Såfremt vi kan være behjælpelige med at sælge bilen gør vi naturligvis dette.  

Restværdi

Ved flexleasing hæfter du selv for restværdien – også kaldet scrapværdi.

 

Restværdien er den værdi bilen vurderes til at have efter endt leasingkontrakt. Denne værdi hæfter du som leasingtager for, og her kan du enten forny leasingaftalen, købe bilen selv, eller henvise bilen til en ny køber. 

 

Det er for dig som leasingtager meget vigtigt at forholde dig til restværdien. Hvis du ender med en for høj restværdi, står du med en ekstra udgift i form af differencen mellem bilens skønnet værdi og den reelle pris, som godt kan løbe op i større summer.

 

Sker det, at prisen på bilen ved salg efter endt leasingperiode overstiger den estimeret restværdi, udbetaler vi differencen til dig.

 

Hos Trend Leasing er vores kerneværdier gennemsigtighed, tryghed og sikkerhed – og det betyder at vi altid vil gøre vores bedste for at sikre en realistisk restværdi.

Skal vi tage en snak?

Vi er altid klar til at hjælpe dig – Lad os kontakte dig.

Du er altid velkommen til at komme forbi vores showroom i Varde, så står vi klar med kaffe og godt humør.

Vi benytter cookies til at få et indblik i, hvordan du bruger vores hjemmeside så vi kan forbedre din oplevelse og understøtte markedsføringen af vores services. Ved at trykke ”Accepter” eller klikke videre på siden accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere