fbpx

Import af bil

Find den perfekte bil med importbil leasing

Vi kender alle bilbasen.dk eller biltorvet.dk, da det er der de fleste danske forhandlere er til stede – og disse to sider udgør primært det danske marked for brugtvogne.

 

Det danske brugtvognsmarked er forholdsvis lille – specielt når vi sammenligner os med vores nabo, Tyskland. Det vil derfor være ofte, at du vil opleve, at skulle gå på kompromis, når du skal vælge en bil, såfremt du begrænser dig udelukkende til det danske marked.

Mange har fået øjnene op for det store udvalg af brugte biler i Tyskland, og det er fristende og kigge på alle de flotte biler dernede, der ovenikøbet lokker med meget lave priser.

 

De lave priser kommer sig af, at bilerne i Tyskland er uden registreringsafgift. Det kan derfor være bøvlet end som så, selv at skulle stå for importen af en bil fra f.eks. Tyskland. 

Leasing af importbil fra Tyskland

Hos Trend leasing har vi styr på alle regler og lovgivninger i forbindelse med import af nye og brugte biler. Vi har ligeledes stor erfaring med hjemtagelse af biler over landegrænser, og vi ved lige præcis hvad man skal kigge efter, og hvor faldgruberne ligger. 

Med andre ord gør vi import af en leasingbil så enkelt og simpelt som overhovedet muligt for dig. Vi giver i den forbindelse også altid et samlet tilbud på hjemtagelse, klargøring, leasing, og/eller afgiftsberigtigelse på brugte biler fra Tyskland så du slipper for unødvendige økonomiske overraskelser. 

Med andre ord gør vi import af en leasingbil så enkelt og simpelt som overhovedet muligt for dig. Vi giver i den forbindelse også altid et samlet tilbud på hjemtagelse, klargøring, leasing, og/eller afgiftsberigtigelse på brugte biler fra Tyskland så du slipper for unødvendige økonomiske overraskelser. 

Import processen

  • Første skridt er vi sammen med kunden finder ud af hvilken bil der passer bedst til kundens behov.
  • Derefter finder vi den rigtige bil indenfor de rammer der nu er blevet sat i forhold til alder, farve udstyr etc.
  • Når vi har fundet bilen tager vi kontakt til forhandleren. Hvis den samtale skulle give anledning til bekymring finder vi en anden bil hos en anden forhandler.
  • Kan og vil forhandleren svare på vores spørgsmål fyldestgørende, reserverer vi bilen.
  • Hvis det ønskes og giver mening, kan vi selv køre ned og inspicere bilen inden købet.
  • Hvis alt er som det skal være, overfører vi pengene og bestiller transport til bilen (eller selv kører den hjem)
  • Når bilen ankommer til Varde, gennemgår vores mekanikere bilen, sørger for alt er ok og får bilen toldsynet.
  • Når bilen er toldsynet vil den blive klargjort
  • Kunden for bilen udleveret

Kan det betale sig at importere fra Tyskland?

Der er tre kæmpe fordele ved, at importere en bil hjem fra Tyskland.

Før det reelt set er fordelagtigt for dig som leasingtager at importere en bil fra Tyskland, er der nogle ting du skal være opmærksom på.

Kontakt os, så sørger vi for, at din drøm bliver til virkelighed.

Skal vi tage en snak om import af bil?

Vi er altid klar til at hjælpe dig – Lad os kontakte dig.

Vi benytter cookies til at få et indblik i, hvordan du bruger vores hjemmeside så vi kan forbedre din oplevelse og understøtte markedsføringen af vores services. Ved at trykke ”Accepter” eller klikke videre på siden accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere