fbpx

Sæsonleasing

Hvad er sæsonleasing?

Sæsonleasing er en form for Flexleasing, som primært benyttes ved biler som enten ikke kan køre hele året rundt – eller ikke bør køre hele året rundt. Ved sæsonleasing betaler du af på registreringsafgiften månedligt akkurat som ved flexleasing. 

Ved sæsonleasing er bilen kun indregistreret i et ønsket antal måneder, og derved bliver året året opdelt i en aktiv periode og en passiv periode. 

Den aktive periode er de måneder hvor bilen står med nummerplader og den passive periode er de måneder hvor bilen står uden nummerplader. Som regel er den aktive periode ved sæsonleasing på 6 måneder. 

Sæsonleasing er dermed oplagt for sæsonbetonede køretøjer som SUV’er og cabrioleter eller en lækker sportsvogn der bruges enten om sommeren eller om vinteren. Ved at sæson lease en bil med et begrænset antal aktive måneder, er der fantastiske muligheder for at du kan køre i din drømmebil uanset årstid.

» Du kan læse mere om special biler her

Fleksibiliteten ved sæsonleasing

Med sæsonleasing kommer den ultimative frihed til helt selv at bestemme leasingperioden samtidig med, at de samlede afskrivninger bliver lavere end ved fx flexleasing. Når de aktive måneder på din sæsonleasing er ovre bliver pladerne midlertidig pillet af den bil, du har sæson lejet. I den periode kan har du fri mulighed til at vælge mellem at opbevare bilen hos dig selv, eller få den opbevaret. Sæsonleasing henvender sig både til private, til erhverv eller som splitleasing aftale.

 

Såvel som du kan sæson lease din egen private bil, kan du hos Trend Leasing også få hjælp til at finde din næste bil. Vi har altid et godt håndplukket udvalg af leasingbiler på lager i vores bilhus i Varde, men vi tilbyder også at hente biler hjem, så du kan få netop den drømmebil du ønsker!

 

» Du kan læse mere om import af biler her

Skal vi tage en snak?

Vi er altid klar til at hjælpe dig – Lad os kontakte dig.

Du er altid velkommen til at komme forbi vores showroom i Varde, så står vi klar med kaffe og godt humør.

Vi benytter cookies til at få et indblik i, hvordan du bruger vores hjemmeside så vi kan forbedre din oplevelse og understøtte markedsføringen af vores services. Ved at trykke ”Accepter” eller klikke videre på siden accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere